Allround Bouw- en Renovatiebedrijf Onghenae

Wie belt u als u een badkamerrenovatie- of verbouwing op de planning heeft staan, uw dak wilt renoveren of een nieuwe cv wilt laten installeren? Vanaf nu is dat altijd Bouw- en Renovatiebedrijf Onghenae uit Sint Kruis. Wij gaan graag aan de slag met alle bouw- en installatieklussen in en rondom uw huis.

Diensten van Bouw- en Renovatiebedrijf Onghenae

Heeft u altijd al gedroomd van een badkamer zoals ze in hotels hebben? Of lekt uw dak bij elke regenbui en is een dakrenovatie noodzakelijk? Neem Bouw- en Renovatiebedrijf Onghenae in de arm voor alle bouw- en renovatieklussen in en om uw huis.

Gespecialiseerd in badkamerverbouwing en -realisatie

Gespecialiseerd in badkamerverbouwing en -realisatie

Bouw- en Renovatiebedrijf Onghenae is een flexibel bedrijf, bestaande uit twee medewerkers. We zijn gespecialiseerd in volledige badkamerrenovaties en –verbouwingen. Daarnaast hebben we nog een aantal specialiteiten, waaronder:

  • Plaatsen van sectionale garagepoorten (van het merk Idem).
  • Monteren van kunststof kozijnen op maat.
  • Totale woningrenovatie inclusief breekwerk, stucwerk, tegelwerk, leidingwerk, dakwerk en isolatiewerk.
  • Montage van cv-ketels, radiatoren, Velux (dakvensters en koepels) en kunststof overstekken.

Kortom: neem contact op voor alle klussen in en rondom uw huis. Ook als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of meer wilt weten over onze diensten horen we graag van u. Heeft u advies nodig? We sparren graag met u over ideeën.

15 jaar het bedrijf voor bouw- en renovatieklussen

Gespecialiseerd in badkamerrenovatie

Bouw- en Renovatiebedrijf Onghenae wordt gerund door vader en zoon die in 2003 samen het bedrijf oprichtten. Ze kennen elkaar natuurlijk door en door en zijn daarom perfect op elkaar ingespeeld. Daardoor bent u verzekerd van een effectieve, snelle en secure realisatie van onder meer uw nieuwe badkamer, dak of aanbouw.

Alle bouwprojecten, verbouwingen en renovaties worden van begin tot eind door ons uitgevoerd. We houden alles in eigen beheer. Dat betekent dat er nooit gewacht hoeft te worden op de stukadoor, elektricien of loodgieter. Uw bouw-, verbouw- of renovatieproject is in no time klaar.